Den personliga butiken


Ända sedan jag startade min första livsmedelaffär på 70-talet har jag alltid prioriterat nöjda kunder. Så också idag. Därför arbetar vi fortfarande enligt samma enkla principer. Ett brett sortiment av kvalitetsvaror, ofta med stark lokal förankring och alltid till konkurrenskraftiga priser med uppbackning av en kunnig, serviceinriktad personal.

I tider av rationalisering är det annars lätt att glömma kundens perspektiv. Vår vardag är inte bara priser och produkter, kronor och ören, vi försöker också måna om våra kunder. Vår strävan är att vara den personliga butiken med viljan att vara till hjälp i stort och smått. Vi tror att en mer personlig, omtänksam attityd bygger en positiv butiksatmosfär som inte bara kommer oss tillgodo. Målet är förstås att våra kunder verkligen ska uppleva att vi bryr oss lite extra.

Idag arbetar mina söner och jag tillsammans för att utveckla och modernisera Priso Hemköp inför framtida utmaningar. En ännu starkare färskvaruprofil, större andel närproducerad mat och Linköpings mest kunniga och serviceinriktade personal står högst på vårt utvecklingsprogram.

Välkommen till Priso Hemköp!


Göran Fullmestad med sönerna Fredrik och Björn.