Våra specialiteter

Här hittar du de produkter och tjänster vi anses vara lite unika på.

S_120_59_koett25

Styckat & mörat

En stor del av vårt kött styckar våra duktiga styckmästare själva för att säkerställa högsta kvalitet. Det gäller allt ifrån inköp till styckning, mörning och butiksförpackning. Fråga våra styckmästare Erik eller Ingemar så hjälper de gärna till att hitta köttet som passar dina önskemål.

S_120_59_mat

Gårdsmärkt kött

Vår satsning på gårdsmärkt kött har blivit en riktig succé. Det beror förstås på att gårdsköttet håller mycket god kvalitet men också på att folk gillar när man vet varifrån det kommer och vilka som står bakom. Idag jobbar vi med tre närliggande gårdar som regelbundet levererar kött av utmärkt kvalitet. Rösten gård, Tinnerö Gård och Grensholm Herrgård. Närproducerat smakar bäst!

S_120_59_grill1l

Priso Grillen

På Priso Grillen hittar du nygrillad kyckling, revben och andra köttdetaljer som får det att vattnas i munnen på sanna grillälskare. Särskilt uppskattad är vår egen kryddning som höjer smaken till en ny nivå enligt kunderna. Prova själv och jämför.

S_120_59_ostchark

Chark & ost

Fräscha och snyggt exponerade varor - av högsta kvalitet - är naturligvis en självklarhet för att vår manuella delikatessdisk ska upplevas attraktiv. Vårt mål är att alla kunder ska uppleva spänning och hitta något som tillgodoser deras önskemål eller behov. Prata med Lena, Angelica och Lotta så hjälper de till.

 

S_120_59_sill

Vår egen inlagda sill

Vår egen sill lägger vi in varje vecka året runt. Till traditionella "silltider" som midsommar, jul och påsk är den ett måste. Det är en Prisotradition som under flera år rönt uppskattning för god kvalitet och stor smak. Även om vårt recept är hemligt kan avslöja att det rakt igenom handlar om kvalitet i råvaror, hantverksmässig kunskap och ett fint, gammalt recept vi omsorgsfullt förädlat under åren. Prova nästa gång det är silldags!