Våra avdelningar


I våra avdelningar hittar du det mesta. Vi tycker det ska vara både enkelt och inspirerande att handla på Priso Matmarknad vare sig du bara behöver det som står på inköpslistan eller söker inspiration till helgens fest. Vi vill vara den personliga butiken och ditt naturliga butiksval. För att kunna erbjuda våra kunder expertis och omtanke har vi delat in butiken i olika avdelningar.

S_120_59_koett

Kött

För oss på Priso är kött en stor och viktig hjärtefråga. Vi strävar efter att bli erkända som bäst på kött och därför samarbetar vi med flera olika leverantörer så vi kan erbjuda ett så brett och starkt sortiment som möjligt. Våra specialiteter, förutom gedigen köttkunskap, är att vi själva butiksstyckar och mörar vårt kött. Dessutom kan vi erbjuda Linköpings förmodligen starkaste sortiment av ursprungsmärkt naturkött från gårdar nära dig.

S_120_59_frukt2

Frukt & grönt

Välkommen till frukt & grönt. Här hittar du allt från exotiska frukter till närodlade grönsaker i en färgsprakande symfoni av färska frestelser. Vi erbjuder en stor, lättöverskådlig avdelning i hjärtat av butiken och garanterar alltid högsta fräschör och kvalitet veckans alla dagar.

S_120_59_koett3

Chark & ost

Här samlas hela världen i en symfoni av dofter och smaker. Våga prova nya saker, det är vårt bästa tips. Vare sig du är ute efter en smakrik paté, lufttorkad skinka från Spanien eller en ostbricka med internationella toner, så kan vi hjälpa till att ge din fest lite extra spets.

S_120_59_broed3

Brödbutiken

Vi bakar med omtanke och kärlek för få saker får oss att njuta lika mycket som doft och smak av nybakat bröd. Alla matbröd är bakade med råvaror av högsta kvalitet och vår mest lokala brödleverantör är vårt eget "bake off bageri". Vi ser regelbundet till att fylla diskarna med färska bröd och bakverk. Dessutom har vi ett nära samarbete med Lilla Hembageriet i Motala som klarar av alla specialbeställningar du kan tänkas ha. Fråga gärna så berättar vi mer.

S_120_59_kolo2nial

Kolonial

Njut av det härliga skafferiet av koloniala varor som vi kan erbjuda. Här hittar du varor från världens alla hörn och också ett stort utbud av ekologiska produkter. Det finns också förbrukningsmaterial som tvättmedel, hundmat och blöjor från både kända som okända varumärken samt bra lågprisalternativ. Saknar du något? Tveka inte att fråga personalen.

S_120_59_spel3

Spelbutik

Spelbutiken är som namnet antyder samlingsnamnet för allt som har med spel att göra men fungerar också som godis- och korvkiosk. Så behöver du hjälp med spel, handla tobak och godis eller bara få en kopp kaffe och lite mat i magen, så har du hittat rätt.

S_120_59_kassa2

Kassa

Vår kassapersonal anstränger sig för att se till att din betalning ska gå snabbt och enkelt, ofta med ett hjälpsamt leende på läpparna. Inte sällan känner vår kassapersonal igen trogna kunder, vilket brukar uppskattas. Vi tycker det är viktigt att visa hjälpsamhet och omtanke och leva upp till ambitonen att vara den lite mer personliga butiken.