Vår personal


"Hos oss på Priso är personalen företagets viktigaste resurs. Har man dessutom ambitionen att uppfattas som den personliga butiken behöver vi personal med kompetens, viljan att utvecklas och den rätta inställningen att hjälpa till och visa omtanke, menar butikschef Hans Hjerth. På Priso är det - och har alltid varit - nöjda kunder som är det viktigaste.

S_120_59_koett2

Kött

Det är inte helt enkelt att kombinera volymkött med närproducerat kvalitetskött. Men eftersom vi på Priso har kött som hjärtefråga och specialitet har vi tidigt värnat lite extra om närproducerat kött av hög kvalitet. "Jag vet av erfarenhet av våra kunder efterfrågar ett brett utbud och ser därför alltid till att diskarna är välfyllda. Vi jagar alltid bra priser men tummar aldrig kvaliteteten", intygar Erik som ansvarar för avdelningen. Har du frågor så vänd dig till Erik och Ingemar nästa gång du besöker oss.

S_120_59_frukt1

Frukt & grönt

Frukt och grönt hanteras av Micke och Jocke som med stor erfarenhet gör sitt yttersta för att du ska inspireras i avdelningen. Tillsammans skapar de varje dag en grönskande oas med allt från lokalodlad sallad och potatis från trakten till exotiska frukter från andra sidan jorden. "Vi handlar från olika leverantörer eftersom vi ständigt letar efter bra priser och god kvalitet. Vi ser även ett växande intresse för lokalt odlade frukter och grönsaker och det innebär att vårt arbete blivit ännu mer intressant", avslutar Micke stolt.

S_120_59_kolonial

Kolonial

Konserver, kryddor, oljor, pasta, ris, nötter, bönor, ketchup, senap, tabasco, chilisåser, snacks, konfektyr, kaffe, te, mjöl, gryn, såser, soppor och mycket, mycket mer finns på vår kolonialavdelning. Vi har ett stort, variationsrikt och spännande utbud från jordens alla hörn. Prata gärna med Britt-Louise och Niklas så hjälper de dig att hitta bland våra hyllor.

S_120_59_chark5

Chark & ost

På Priso tror vi på manuell betjäning så långt det är möjligt och erbjuder ett brett utbud av allt inom chark & deli samt ost. Den välfyllda avdelningen och den manuella betjäningen symboliserar för många den sanna och äkta matglädjen. "Vi har valt att samla alla dessa områden inom samma disk för att underlätta för kunderna. Vi bjuder gärna på tips när det gäller mat och matlagning", berättar Lena, Angelica och Lotta. Och ett och annat smakprov förstås.

S_120_59_broed2

Brödavdelningen

I brödbutiken arbetar Sofia med att fylla diskarna med färskt, nybakat bröd och äkta bakverk direkt från ett mindre bageri i närheten. Vare sig du behöver en enkel fralla eller en maffig bröllopstårta så kan vi på Priso Brödavdelning uppfylla dina önskemål. "Hos oss kan kunden varje dag välja mellan ett hundratal olika bröd och bakverk i alla dess former. Dessutom gör vi mycket på beställning och kan vid behov ta fram specialprodukter efter dina personliga önskemål", förklarar Sofia.

S_120_59_kassa

Kassa

Inte sällan känner vår kassapersonal igen sina kunder, vilket brukar vara uppskattat. För oss i kassan är det viktigt att visa hjälpsamhet och omtanke så man känner att vi är en lite mer personlig butik. På bilden ser du från vänster Roger, Hanna, Heidi, Helene, Robert och John.

 

S_120_59_spel

Spelbutiken

Behöver du hjälp med spel, handla tobak och godis eller bara få en kopp kaffe och lite mat i magen, så har du hittat rätt. Flera av oss delar tiden mellan Kassa och Spelbutik. Från vänster ser du Helene, Johanna, Hanna och Roger.